Helpen/Items terugbrengen

ITEMS  TERUGBRENGEN

Retourneren, terugbetalen en omruilen

Annuleringen

De klant kan zijn bestelling niet annuleren zodra de legitimiteit van zijn aankoop is gevalideerd (de bestelling is correct bevestigd en betaald).

Dit feit is vastgelegd in artikel 103 van Wet 3/2014, van 27 maart, tot hervorming van Wet 7/1996 betreffende de regulering van de detailhandel voor Spanje.

Eroticanum behoudt zich het recht voor om de bestelling te annuleren in het geval dat er een probleem is buiten onze controle zoals gebrek aan beschikbaarheid (onvoldoende voorraad), frauduleuze betaling of andere problemen met betrekking tot de door de klant gevraagde producten.

Garantie en factuur

Een gedetailleerde factuur zal aan de klant worden verstrekt zodra uw bestelling is verzonden.

De producten hebben een garantie van 3 jaar, hoewel de verwerking ervan afhankelijk is van het beleid van elke fabrikant.

In het geval dat de klant een afwijking of storing van het product detecteert , zolang er geen manipulatie door de klant is, kan de klant ervoor kiezen om het te laten vervangen of terug te sturen van uw geld , tenzij een van deze opties onmogelijk of onevenredig is voor Eroticanum.

De garantieperiode is niet van toepassing in het geval van fouten of defecten veroorzaakt door een ongeval, nalatigheid of misbruik van het product door de klant . Op dezelfde manier maakt de manipulatie of variatie van een product (lassen, bedrading, toevoegen van componenten, enz.) automatisch de garantie ongeldig.

Neem bij problemen contact op met onze klantenservice.

Defecte producten

Als u een defect product heeft ontvangen bij de oorsprong (we hebben het u al defect toegestuurd), heeft u recht op vervanging of terugbetaling van uw geld . Dit geldt voor producten die onder garantie vallen: 3 jaar nadat je je eerste bestelling hebt afgeleverd.

Het is noodzakelijk dat u foto's of video's van het product bijvoegt, zodat we het probleem kunnen verifiëren en de procedures voor het ruilen of retourneren kunnen versnellen.

Als dit gebeurt ...

  • Tijdens de eerste 14 dagen vanaf de leveringsdatum. Eroticanum draagt ​​de kosten van de retourzending en de nieuwe verzending (als u een vervanging aanvraagt).
  • Zodra 14 dagen zijn verstreken vanaf de leveringsdatum, neemt Eroticanum de retourkosten op zich, maar de kosten van de nieuwe zending zijn voor rekening van de klant (als er een vervangende ) .

Alle retourzendingen zullen worden gedaan met de transport- en logistieke bureaus waarmee Eroticanum samenwerkt, in geen geval mag de klant eisen om samen te werken met een ander logistiek bureau of een andere verzendservice dan degene die door ons is ingesteld om het proces uit te voeren.

Ruilen en retourneren

Vanwege de aard van onze producten (voor seksueel en intiem gebruik) om hygiënische redenen, worden wijzigingen of retouren niet geaccepteerd nadat het product is geopend of ontzegeld.

Deze voorwaarde is ook van toepassing op kledingstukken zoals lingerie.

Eroticanum heeft veel moeite gedaan om alle maten van de verkochte kledingstukken duidelijk en nauwkeurig weer te geven, dus het is erg belangrijk dat je voordat je koopt controleert of deze maten zich aan je lichaam aanpassen.

Eroticanum /p>

De enige redenen voor retourzendingen zijn de volgende :

  • Het product heeft transportschade opgelopen (24 uur na levering)
  • Herroepingsrecht (14 dagen vanaf levering)
  • Het product is defect en valt onder de garantie (3 jaar vanaf levering)

De producten moeten worden geretourneerd in een veilige verpakking met hun originele verpakking en al hun originele onderdelen. Als een artikel wordt geretourneerd zonder de originele verpakking, kan de inhoud breken in strijd met onze retourregels. Het product mag geen duidelijke tekenen van gebruik of manipulatie vertonen.

Zodra is geverifieerd dat alle inhoud van het pakket correct is, is het probleem precies het probleem dat door de klant is beschreven en kunnen we hetzelfde probleem reproduceren, dan zullen we overgaan tot vervanging of terugbetaling van het geld

De terugbetaling zal worden gedaan met hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gekozen bij de eerste transactie van uw bestelling, tenzij u anders aangeeft.

Schade veroorzaakt door transport

Als u schade aan het pakket opmerkt voordat u het ontvangt.

Als u bij het ophalen van uw pakket van de vervoerder merkt dat het duidelijke schade heeft die de inhoud van de producten die het bevat kan beïnvloeden ... U hebt het recht om het pakket te weigeren ALVORENS HET TE OPENEN en u moet een claim indienen bij het logistieke bureau.

Als je ziet dat het beschadigd is voordat je het opent.

Als je het pakket om wat voor reden dan ook niet hebt ontvangen (het is ontvangen door een buurman of een nabijgelegen winkel) maar je merkt dat het beschadigd is VOORDAT HET OPENEN je kunt het retourneren als dit gebeurt binnen 24 uur na levering van het pakket.

Herroepingsrecht

U hebt het recht om uw aankoop te herroepen en de gekochte producten te retourneren binnen de eerste 14 kalenderdagen nadat ze bij u zijn afgeleverd, zonder dat u uw beslissing hoeft te rechtvaardigen.

U moet de verzendkosten terug naar ons magazijn dragen.

De producten moeten ongeopend of ontzegeld worden verzonden, met de juiste verpakking . Als een artikel wordt geretourneerd zonder de originele of niet-verzegelde verpakking, schendt u het herroepingsrecht en wordt de retourzending niet uitgevoerd.

Nadat u heeft gecontroleerd of alle inhoud van het pakket correct is, wordt de terugbetaling uitgevoerd met hetzelfde betaalmiddel dat bij de oorspronkelijke transactie is gebruikt, tenzij u anders aangeeft.

Elektronische producten

Sommige producten bevatten geschenkbatterijen, als de batterijen niet werken, betekent dit niet dat het product niet werkt, soms zijn de geschenkbatterijen leeg en heeft het speelgoed nieuwe batterijen nodig , in dit geval het product heeft geen retour.

Zorg ervoor dat de batterijen goed zijn voor elk speelgoed.

Als het niet aan gaat, trilt het niet, zorg ervoor dat de batterij 100% is opgeladen .

Als het niet oplaadt wanneer het is aangesloten op het lichtnet. Zorg ervoor dat de huidige stekker stroom krijgt en dat de spanning voldoende is om hem op te laden.

Neem contact met ons op

Als je alle voorgaande voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat en voldoet aan een van de voorwaarden voor ruilen of retourneren, neem dan contact met ons op.

orders@eroticanum.com